Thanks to #TheBoss – Karl Forde for creating this short promo video for the Deepsink Digital – Afterhours FM Takeover event.

Full event details and web link are at the bottom of this post.

Join Deepsink Digital and friends as we take over the airwaves on the internet’s most listened to trance station – Afterhours FM.

https://www.facebook.com/events/237668239911351/
We have secured a full 22 slot with some of the best and upcoming DJs/producers from across the globe. This is an event NOT to be missed.

1) 09:00 CET DJ Jhonny Vergel (2hr)
2) 11:00 CET Theology (2hr)
3) 13: 00 CET Goshen Sai
4) 14:00 CET Greg Hobgood
5) 15:00 CET Karl Forde (2hr)
6) 17:00 CET Dj Rodimus
7) 18:00 CET DJ SysCheck
8) 19:00 CET DJJIREH
9) 20:00 CET Sonar Zone (2hr)
10) 22:00 CET Alexandro C (2hr)
11) 00:00 CET Shelby Callaway (2hr)
12) 02:00 CET Paul Sombric
13) 03:00 CET Taylor Franklyn
14) 04:00 CET Brian Flinn (2hr)
15) 06:00 CET Transform Djs

Hi everyone,  thanks for all your great feedback from my monthly show on Afterhours.fm really good to hear from you all and I appreciate you taking the time to connect, and repost my mixes.

I am really excited to let you know that I have been asked to do an exclusive two hour mix for the Deepsink Digital Records takeover event on Afterhours.FM

My mix will be aired at 20:00 CET (19:00 GMT) on Thursday 31st March, but please try and catch the whole event, it’s going to be awesome.

FinalFlyer

Really excited to be a part of the TrancefamilyUAE third birthday celebrations.

I have had the honour to be part of the last two events and each year the event grows from strength to strength.

The event this year is over three days and features some massive international DJ’s. The whole event will be broadcast on TOA.fm You can listen on your browser on on your mobile device using the TuneIn radio app.

As you can see from the flyer below the event was meant to take place over the weekend beginning Friday 21st August, BUT.. due to technical issues it will now be aired the week beginning Friday 28th August. (see official information at the bottom of this post.)

To find out what time the djs are on in your part of the world go to the following website http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

TranceFamilyUAE 3rd Birthday flyer

Below is a copy of the official press release from TranceFamilyUAE

Dear Family,

It is with great regret that I have to inform you that the TFUAE Third Year Celebration has been moved to next weekend.

We are experiencing severe technical issues with the station that have affected the show in everything but positive ways. Unfortunately I will not be able to provide you with the quality that you deserve. This was a last resort decision that was tough to make, but a necessary one for me to be able to sort this out and provide all of you with an epic show.

Please note that the timings will NOT CHANGE, only the dates! The event will now run on the 28th, 29th & 30th of August,

Spread the word with your fellow trancers!

I sincerely apologize for the inconvenience, but I promise you that the wait will be worth it!

– David Jantsky