You can hear my set on the ‘Midnight Mix’ this Friday only on Victory91.5fm
Can’t believe that we are now into the month of October – time really has been flying this year.
Just a quick post to let you know I will be taking part in the Deepsink Digital – Afterhours FM takeover event on Monday 31st October.
Full details and line-up are just getting confirmed but if you join the facebook event page, info will be posted there very soon.
Remember this Wednesday ( 5th October) is the next installment for my monthly radio show – In the Zone – on Afterhours.FM from 13:00 UK time.
Hey Trance Family, if you made it out to the IAMPHOENIX Movement afterparty back in May then you got the chance to hear Sonar Zone tear up the dance floor for the first time at The Grasshopper Underground and set the vibe for a truly incredible night. It was so good in fact, that we asked him to hand it over so we could share. So for those who did and those who didn’t, turn it up and get ready to jam.#wearephoenix
If you have enjoyed my mixes on Afterhours.FM or been at a club and enjoyed my set please take a minute to vote on Trance Podium also please vote for some of my good friends too.. Kenneth Thomas Karl Forde Goshen Sai Type 41 Alexandro C Aly & Fila Bryson Taylor Ryan Michael Euphoric Nation Vote now at www.bit.do/voteNOW
Hey everyone, really looking forward to this weekend…I am heading to Detroit to play alongside the #trance legend Kenneth Thomas, Aura Wolfe and one of Atlanta’s hottest dj’s Goshen Sai at the Grasshopper Underground
I also have a guest mix on UCB Beats with host Deanna Fletcher.
I plan to be going live on facebook while on my travels so make sure you are following my official page www.facebook.com/sonarzone
Thanks to #TheBoss – Karl Forde for creating this short promo video for the Deepsink Digital – Afterhours FM Takeover event.
Full event details and web link are at the bottom of this post.
We have secured a full 22 slot with some of the best and upcoming DJs/producers from across the globe. This is an event NOT to be missed.
1) 09:00 CET DJ Jhonny Vergel (2hr)
2) 11:00 CET Theology (2hr)
3) 13: 00 CET Goshen Sai
4) 14:00 CET Greg Hobgood
5) 15:00 CET Karl Forde (2hr)
6) 17:00 CET Dj Rodimus
7) 18:00 CET DJ SysCheck
8) 19:00 CET DJJIREH
9) 20:00 CET Sonar Zone (2hr)
10) 22:00 CET Alexandro C (2hr)
11) 00:00 CET Shelby Callaway (2hr)
12) 02:00 CET Paul Sombric
13) 03:00 CET Taylor Franklyn
14) 04:00 CET Brian Flinn (2hr)
15) 06:00 CET Transform Djs
Hi everyone, thanks for all your great feedback from my monthly show on Afterhours.fm really good to hear from you all and I appreciate you taking the time to connect, and repost my mixes.
I am really excited to let you know that I have been asked to do an exclusive two hour mix for the Deepsink Digital Records takeover event on Afterhours.FM
My mix will be aired at 20:00 CET (19:00 GMT) on Thursday 31st March, but please try and catch the whole event, it’s going to be awesome.